sposoby na małe mieszkanie
jak radzicie sobie z malymi mieszkaniami? nie dośc że mieszkanie jest niewielkie to jescze pracuję z domu
myślę o jakim remoncie czy coś, ale nawet nie mam pomysłu co zrobić! może cos mi poradzicie?

Zależy jak małe. My mamy 50m2 na 4 osoby dorosłe i dziecko i jest ciasno. Jedyne co mogę polecić to pojemną szafę na wszystko i minimalizm przy urządzaniu.
nie wiem jak to u was wygląda, ale u mnie fajnym rozwiązaniem jest akustyczna ściana składana sowan. Bo mieliśmy duży salon i lepiej nam było go podzielić żeby był dodatkowy pokoik. plus tego jest taki, ze jakbyśmy potrzebowali dużego salonu (np jakies rodzinne spotkanie) to sciane zawsze można zsunąć.
Kwestia - ile osób, ile pokojów, balkon? Remont czego? Łazienki, pokojów, przedpokój, itd?
Ale co konkretnie jest problemem? Brak miejsca, próba powiększenia wizualnego, odseparowanie pomieszczeń od siebie? Brak miejsca - nie zagracać niepotrzebnymi dodatkami, wykorzystać lepiej przestrzeń na ścianach, a nie dostawiać kolejne szafki blokujące przejścia. Próba powiększania wizualnego - odpowiednie dobranie wzorów i kolorów. Fototapety do salonu z przestrzennym motywem, albo pasami poziomymi. Odseparowanie pomieszczeń od siebie jak nie chcesz standardowo dobudowy ścianek i drzwi to wspomniane wcześniej przez hennessy ściany składane.
A co z ubezpieczeniem mieszkania? Czy znacie coś wartego uwagi w tym zakresie? Czy np. takie ubezpieczenie nieruchomości w http://www.ubezpieczeniaonline.pl/mieszkania-domu/0.html jest dobrym wyjściem?
Nigdy w dziejach wojen tak liczni nie zawdzięczali tak wiele tak nielicznym.
Powyższe opcje są jak najbardziej wskazane i trafne. Oczywiście nie zaliczają sie do jedynych, lecz jednych z wielu.
Każdy żyje swoim życiem i płaci za to odpowiednią cenę
Może warto sprawdzić informacje wśród znajomych w tym temacie? Sądzę, że to może być naprawdę bardzo dobre rozwiązanie 

Przestrzegając błahych praw, można łamać wielkie.
Cześć... ja właśnie szukam dobrych kabli i przewodów... Czy polecalibyście na przykład te https://sklep.elektrospark.pl/kable-i-przewody,7766.html ?
...straciłam zdolność kontrolowania tego, co się dzieje w mojej głowie. Własna osobowość wymyka mi się z rąk, tożsamość się kruszy.