Coś o sobie, swoich zainteresowaniach itp.
-
- Nowy
- Data: 06 cze 2018, 22:00
Siema, jestem Grzegorz. Interesuje się modelarstwem i muzyką klasyczną. Pozdrawiam
Witam serdecznie interesuje sie muzyka akonkretnie DJ 

-
- Nowy
- Data: 04 lip 2018, 0:28
Witajcie, interesuje sie wspinaczką górską i skokami spadochronowymi 

-
- Nowy
- Data: 12 lip 2018, 0:12
Czesc, interesuje sie pilka nozna i akrobatyką.
Cześć wszystkim! Jestem nowa na forum.
Uwielbiam marzyć i podróżować, poznawać nowe miejsca i ludzi, ich zwyczaje i życie codzienne. Kocham też spędzać czas blisko natury, czytać i grać na gitarze
Uwielbiam marzyć i podróżować, poznawać nowe miejsca i ludzi, ich zwyczaje i życie codzienne. Kocham też spędzać czas blisko natury, czytać i grać na gitarze

-
- Nowy
- Data: 04 wrz 2018, 15:45
Hej, jestem tutaj nowa. Interesuje się modą i kosmetykami, lubie chodzic do kina i na koncerty
Miło Was poznać 

-
- Nowy
- Data: 25 wrz 2018, 12:50
Cześć wszystkim!
Mam na imie Grzegorz. Interesuję się narciarstwem oraz wystrojem wnętrz. Od kilku miesięcy rozwijam swój sklep internetowy https://www.fashion-home.pl (dajcie znać co o nim myślicie, zniosę każdą krytykę
). W chwili obecnej w swoim asortymencie mamy stoliki kawowe oraz lapmy. Jak sama nazwa sklepu wskazuje
chcielibyśmy, żeby produkty na naszej stronie nawiązywały do szeroko rozmumianego wystroju wnętrz. Nie jest łatwo, ale jak to mówią: "Kto nie ryzykuje szampana nie pije"
. Zamierzam pokręcić się tutaj po sekcji wystroju wnętrz. Może dowiem się czegoś więcej lub sam w czymś pomogę. Jak macie jakieś pytania to śmiało 

Ostatnio zmieniony 25 wrz 2018, 13:03 przez fashionhome, łącznie zmieniany 2 razy.
fashionhome pisze:Cześć wszystkim!Mam na imie Grzegorz. Interesuję się narciarstwem oraz wystrojem wnętrz. Od kilku miesięcy rozwijam swój sklep internetowy https://www.fashion-home.pl (dajcie znać co o nim myślicie, zniosę każdą krytykę
). W chwili obecnej w swoim asortymencie mamy stoliki kawowe oraz lampy. Jak sama nazwa sklepu wskazuje
chcielibyśmy, żeby produkty na naszej stronie nawiązywały do szeroko rozumianego wystroju wnętrz. Nie jest łatwo, ale jak to mówią: "Kto nie ryzykuje szampana nie pije"
. Zamierzam pokręcić się tutaj po sekcji wystroju wnętrz. Może dowiem się czegoś więcej lub sam w czymś pomogę. Jak macie jakieś pytania to śmiało
Przynajmniej szczera wypowiedź .
Jestem Ala, jestem z Katowic, mam 23 lata. Uwielbiam podróżować, a tym samym odnajdywać mało znane, a piękne miejsca 

Aldix3 pisze:Jestem Ala, jestem z Katowic, mam 23 lata. Uwielbiam podróżować, a tym samym odnajdywać mało znane, a piękne miejsca
Witamy, w szczególności iż tak blisko zamieszkałą użytkowniczkę.