Pitbull, w reżyserii Patryka Vegi - kręcone są nowe sezony.
Teraz czekam na premierowy serial Flash, od jutra na pulsie będzie leciał(pon - pt) o 17.
najlepsze seriale jakie w życiu mieliście okazję oglądac
- KarolowaOla
- Amator
- Data: 15 lis 2014, 19:20
Re: najlepsze seriale jakie w życiu mieliście okazję oglądac
Na pewno "How i met your mother" Albo "Big bang theory" I oczywiście " przyjaciele" ;D
Powiadasz "Flash"? Kurcze, kiedyś to jedynie w necie dostępny, chyba nawet drugi sezon dopiero się zaczął
To wiem co od jutra oglądam w Tv
Powiadasz "Flash"? Kurcze, kiedyś to jedynie w necie dostępny, chyba nawet drugi sezon dopiero się zaczął

Gwiazdy lombardu - oglądam od niedawna ale coraz bardziej mnie wkręca całe szczęście że puszczają go niedziele bo wtedy tylko mam czas na oglądanie tv:)
Miasteczko Twinpeaks - klasyk gatunki, jeden z pierwszych amerykańskich kryminalnych seriali. Polecam każdemu kto nie widział
Obejrzałam pare dni temu 13 reasons why i do tej pory nie ogarniam życia po tym serialu. Naprawdę polecam. Nie tylko nastolatkom, czy osobom po 20stce, ale przede wszystkim rodzicom, żeby zrozumieli z czym dzieciaki mają do czynienia w szkole.
nowy serial na Comedy Central - Drunk History – Pół litra historii.
Jeśli chcecie się pośmiać to oglądajcie. Nie będą to stracone minuty z Waszego życia.
Jeśli chcecie się pośmiać to oglądajcie. Nie będą to stracone minuty z Waszego życia.
"Gra o tron", "Mr. Robot", "Hause of Cards", "Black Mirror" i "Luther". Jeśli ktoś lubi kryminały, to ten ostatni zwłaszcza polecam.
Ja się kompletnie na tym nie znam... Polecam poszperać w tym temacie w Internecie.
Kiedy umiera dziecko, umierają marzenia.
Ja bym w tym obszarze rozeznał się wśród znajomych. Wydaje mi się, że to może być naprawdę bardzo dobre rozwiązanie 

-
- Nowy
- Data: 04 wrz 2018, 15:45
Hejka, ja lubię oglądać przyjaciół
Polecacie coś podobnego?

-