Tanie czytanie w Biedronce
Re: Tanie czytanie w Biedronce
Jak chce przeczytać coś z określonej dziedziny idę do biblioteki. Przeważnie są to fachowe czasopisma i książki tzw. biblie
Drogo ?To chyba porównując do biedronki , no i nie wszyscy chca wybierac ksiazki między bułkami a owocami, jednak wolę przeczytać 2 pierwsze strony ksiazki w ciszy i spokoju w księgarni matras. Słuchaj wszystkiego co piszą w internecie, tu masz info http://firma.matras.pl/wp-content/uploads/2016/06/MATRAS_KOMUNIKAT__24062016.pdf , pozdrawiam !
Jednak wolę Empik ;p lub e-księgarnie z wysyłką do domu ;p
Ja nie przepadam za Biedronką. A już to jak książki są rzucone razi mnie w oczy. Sama wolę iść do biblioteki, albo pożyczyć książki od znajomych.
Mi się zdarza wyjść po bułki i wrócić z książkami za 10 zł sztuka z Biedry.
Mi też się zdarza, jak już tam zabłądzę, a znajoma wróciła ostatnio z reklamówką filmów na dvd
Przebiła mnie 

85% czytanej przeze mnie literatury pochodzi z biblioteki, mamy w mieście na prawdę ogromną.W ogólnopolskim rankingu wyborczej uzyskała pierwsze miejsce. Rzadko kupuję, ale jak już chcę kupic coś na poziomie to ide do księgarni bo w biedrze rzadko kiedy trafi sie coś co wzbudzi moje zainteresowanie. Zwykle ci sami autorzy sie przewijają - na Kingu i Bondzie świat sie nie kończy...
-