Zmiana pracy - stres
Re: Zmiana pracy - stres
Zmiana pracy stres, a jaki jest z powodu jej braku 

Początki zawsze są trudne. Zobaczysz że z czasem będzie lepiej
Po pracy rób to co sprawia Ci największą przyjemność. Mnie np. bardzo odpręża słuchanie ulubionej muzyki czy czytanie książek.

Pamiętajcie że nie jesteście niewolnikami i nie musicie spędzić reszty życia pod jednym szefem. Jeśli jest za duży stres - zmiencie prace, a może nawet branże 

mi się wydaję, że jak ktoś sobie nie radzi ze stresem domowymi sposobami, to powinien iść do psychologa/terapeuty, moja przyjaciółka ma tak stresującą pracę, że chodzi teraz do poradni, na pewno chętnie by zmieniła pracę, ale sami wiecie jak trudno jest dzisiaj coś znaleźć
Życie to nie tylko praca mimo iż jest ważna.
przy zmianie pracy często towarzyszy nam stres i obawa przed tym co nas może czekać w nowej pracy. moim zdaniem najważniejsza jest wtedy chęć zmiany i wsparcie bliskich, spójrzcie jak radzą sobie z tym inni-http://forum.o2.pl/temat.php?id_p=7106402, myślę że podchodząc do tego w ten sposób można inaczej zacząć patrzeć na pewne sprawy i życie
-
- Raczkujący
- Data: 19 lut 2014, 21:20
Czytałam fajny artykuł dotyczący stresu w miejscu pracy http://poradnikpracownika.pl/-stres-w-pracy-jak-mozna-z-nim-walczyc - przyda Ci się, by zmienić podejście i zacząć wierzyć w siebie 

Zmiana pracy - stres
co myślicie o braniu ziołowych środków na stres? Pomagają? Jakie moga pomóc przy częstym stresie w pracy?
Zmiana pracy - stres
Ja doszedłem do etapu gdzie zaczyna mi zwisać co się dzieje w pracy. Stres sam mija 

-