Bieganie czy rower
Bieganie czy rower
Jaki sport jest wydajniejszy aby schudnąć i który pomaga na rozwój jakich partii ciała?
Re: Bieganie czy rower
Ja osobiście wolę rower
ja również lubię jeździć na rowerze 

Nie wiem, który sposób jest bardziej wydajniejszy, ale myślę że bieganie. Ja osobiście wolę pobiegać.
kiedyś biegłem i to dość intensywnie teraz preferuję rower
Matisek pisze:kiedyś biegłem i to dość intensywnie teraz preferuję rower

stawy wreszcie odpoczną

Ostatnio zmieniony 23 kwie 2013, 10:21 przez Pajdanestor, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Na forum preferujemy kreatywność (patrz: regulamin), kolejny post zawierający ten sam schemat. Zmieniasz tylko działy
Powód: Na forum preferujemy kreatywność (patrz: regulamin), kolejny post zawierający ten sam schemat. Zmieniasz tylko działy
Bardziej wydajne jest bieganie
Wygodniej jest na rowerze, osobiscie preferuje bieganie 

*sets self on fire* whatcha gonna do now mate
Zależy 
Spróbuj sportu zwanego ucieczką przed czymś/kimś w lesie. Po tygodniu forma będzie wyrobiona

Spróbuj sportu zwanego ucieczką przed czymś/kimś w lesie. Po tygodniu forma będzie wyrobiona

Preferuję rower.
Wolę jazdę rowerem bo bieganie nie jest dla mnie 

Bieganie czy rower
Zastanów się przede wszystkim, do czego ci ten rower posłuży i jak długie dystanse zamierzasz pokonywać, żeby ci się po drodze zupełnie nie rozładował. Dobry pomysł to po prostu wspomaganie pedałowanie. Wtedy oszczędzasz energię i jest jakiś element aktywności fizycznej.
Rower elektryczny jest ogólnie ciężki, więc raczej do łatwiejszych tras. Na pewno obciążenie 20 kg około, więc tutaj mocno się zastanów, czy podołasz. Elektryczne składaki wychodzą chyba najlepiej pod względem obciążenia.
To jest bardzo dobra marka rowerów elektrycznych http://bavarianstrongbikes.pl/. Masz w przedziale 3 – 5 000 złotych bardzo dobre modele. Mam od nich rower o wadze ok 15 kg, więc podobnie do standardowego, a to jednak duże osiągnięcie biorąc pod uwagę obciążenie dodatkowe akumulatorem.
Rower elektryczny jest ogólnie ciężki, więc raczej do łatwiejszych tras. Na pewno obciążenie 20 kg około, więc tutaj mocno się zastanów, czy podołasz. Elektryczne składaki wychodzą chyba najlepiej pod względem obciążenia.
To jest bardzo dobra marka rowerów elektrycznych http://bavarianstrongbikes.pl/. Masz w przedziale 3 – 5 000 złotych bardzo dobre modele. Mam od nich rower o wadze ok 15 kg, więc podobnie do standardowego, a to jednak duże osiągnięcie biorąc pod uwagę obciążenie dodatkowe akumulatorem.
-