Jak jest u was czy jest jakiś alkohol którego nie lubicie ?
Ja w swoim życiu próbowałam wiele gatunków alkoholi ,ale najbardziej nie smakuje mi malibu.
Alkohol którego nie lubicie?
- Bazyliszek
- Administrator
Re: Alkohol którego nie lubicie?
Jedyny alkohol jakiego nie lubię to piwo. Nie wiem czemu ale jego smak nie przypadł mi do gustu. Jak się zmuszę to jakoś wysączę te 0,3l 

Oj u mnie jest więcej tego , piwa nie piłem kilka lat , wino to okazjonalnie ale tylko słodkie , nie cierpię tak zwanych sikaczy , nalewek i jak tam to zwą mózgoje...w, raz wypiłem kilka łyków to ten ohydny smak czuję do dzisiaj, nie cierpię Rumu , natomiast z wódek to dla mnie wszystkie są wredne w piciu ale w końcu trzeba czegoś się napić by odreagować, innych wynalazków nie piłem więc nie będę się wypowiadał na ich temat, dawno dawno temu napiliśmy się z kolegami Rumu to sprawdziło się powiedzenie , wypij Rum w głowie pustka z tyłka szum 

Czystej wódki tego nie lubię 

- mariuszmistrz
- Tytan
nie przepadam za piwem.
Ja nie lubię tanich win, nalewek i roztopionej smoły. Pozostałe wchłaniam czasami w dużych ilościach( co muszę później odcierpieć ).
Pozostają w temacie alkoholu, czy próbowaliście kiedykolwiek kawy z dodatkiem alkoholu, tzw. Irish Cofeee? Jak dla mnie to zaskakująco dobre połączenie!