Na dzień dzisiejszy w naszym kraju takie aranżacje są mało popularne i czasami źle wykonywane,ale jeśli ktoś bardzo pragnie wykonać taki pokój i ma wrodzony talent można kupić szablony malarskie dobrą farbę i wykonać to samemu,efekt będzie na pewno lepszy niż wykona to firma i każe zapłacić sobie kwotę ,która przekroczy koszt materiału.Warto eksperymentować i próbować zmienić coś w swoim otoczeniu
A ja bardzo lubię wnętrza urządzone w delikatnie romantycznym stylu. Ostatnio szukając czegoś nowego do sypialni znalazłam komódkę, w której po prostu się zakochałam: http://www.miahome.pl/sklep/meble-second-love/462-komoda-mint - macie może jakieś przykłady stylizacji utrzymanych w tym klimacie? Chętnie dobrałabym coś pasującego, żeby nie przesadzić z dodatkami w zbyt wielu różnych stylach.
no właśnie, dlatego ja postanowiłam wybrać się na targi aranżacji wnętrz Interiors & Design będą w Warszawie, więc daleko nie mam jeśli ktoś by miał ochotę wybrać się razem ze mną to tutaj macie link do darmowej rejestracji dla odwiedzających:
Ja tam jestem za słaba we własnych pomysłach, bo zwykle muszę przedobrzyć - mam tyle pomysłów, że zaczynam ze sobą łączyć za wiele!!! Dlatego wolę korzystać z gotowych inspiracji, aby zachować umiar i stworzyć coś ze smakiem A swoją drogą to polecam to miahome.pl nad którym się zastanawiałam bo ostatnio zrobiłam zakupy i wszystko było ok. No i załapałam się na kody zniżkowe, można teraz dostać na stronie za zapisanie się na newsletter
Szukając inspiracji na udekorowanie ścian w salonie i pokoju dziecięcym, trafiłam na stronę bajeczneobrazy.pl i zakochałam się w ich produktach , a teraz nie mogę się zdecydować. Jeśli chodzi o pokój dziecięcy to moja Córka już sama wybrała, nie wiem natomiast jaka tematyka będzie pasowała do mojego salonu: architektura, pejzaże czy może abstrakcja? Dodam że salon jest urządzony w stylu nowoczesnym- gładkie ściany, prosty biały wypoczynek, regał i komoda proste drewniane bez zdobień, ława drewniana z elementami szklanymi. I drugie pytanie: na jaki rodzaj produkty się zdecydować do tak urządzonego salonu – fototapeta, wydruk fotograficzny czy może obraz na płótnie dla przełamanie tej nowoczesności. Co radzicie?
Jak się kiedyś dorobimy własnego mieszkanka to marzą mi się takie mebelki sosnowe...w ogóle lubię jasne wnętrza bardzo. Do tego jakaś z jedna ściana zielona albo może żółta? I jakiś fajny żyrandol albo lampy. O w tym się zakochałam . Takie połączenie tradycyjnego wystroju z nowoczesnym. Ech no tak, marzenia marzenia ale najpierw trzeba się dorobić własnego M
Niedawno szukałam bardzo nietypowego projektu kanapy/leżanki do pokoju terapeutycznego. Wymagania były spore (ciekawy pomysł, funkcjonalność, bezpieczeństwo) no i przy pomocy przyjaciółki znalazłam to:
Najlepiej sprawdzają się fajne dekoracje, które całkowicie mogą zmienić wnętrze przy niedużym nakładzie pieniędzy, polecam wszystkim miłośnikom prostoty i elegancji
Wystrój wnętrza zależy głównie od naszego gustu. Jedni lubią prostotę, drudzy połyskliwe i lśniące. Mnie to drugie rozwiązanie zdecydowanie bardziej odpowiada. Lubię kiedy we wnętrzu panuje przepych, ale nie kicz. Moja sypialnia przypomina XIX wieczny buduar, ale ja czuje się super w takich klimatach.
Ostatnio zmieniony 29 cze 2016, 15:15 przez wipstudio, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód:LINK